L’Automobile es posa a cent

Si us agraden els cotxes esteu de sort perquè aquest any el famós saló de l’Automobile de Barcelona del 12 al 19 de maig està de celebració centenària a la Fira de Montjuic.

En aquesta fira de cotxes es presentaran models de cotxes actuals que treuen a la venda aquest mateix any.

Per commemorar els cents anys d’automoció a la ciutat  comtal l’emissora de ràdio Flaix FM ha fet un muntatge amb música i imatges sobre com ha anat evolucionant aquest esdeveniment automobilístic i també hi hauran vehicles exposats que han marcat un abans i un després.

Si voleu anar a visitar-lo, les entrades es poden comprar a la web Automobile Barcelona i allà trobareu entrades que tenen el preu de 13€ online i 15 guixetes (laborables) i 15€ online i 17€ guixetes (cap de setmana).

I si us voleu comprar un cotxe o provar-lo, allà mateix al saló podeu provar les ultimes novetats en models automobilístics. Espero que si aneu us agradi molt perquè els cotxes són un vehicle que  ha anat evolucionant a mida que els humans també han anat evolucionant al llarg de la història.

EXIT21 em pot ajudar a ser millor escriptor i a valorar a les persones amb la síndrome de Down. També em pot ajudar a conèixer gent i a inspirar-me quan escric. EXIT21 pot ajudar a que la societat es doni compte que les persones amb alguna dificultat poden fer les mateixes coses o millor que les persones que no tenen dificultats. També a que ens valorin mes a les persones amb discapacitat o SD i que vegin que podem fer moltes coses molt diferents. Pot ajudar a que es valori a una persona igual que una persona que no te discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *