A pel doblet

Des de l’inici de la temporada el Barça de Valverde se les prometia molt felices amb la idea d’aconseguir un triplet que el tornés a coronar a l’elit dels més grans. Però el destí ha volgut que per quart any consecutiu es tornessin a quedar sense Champions.

El que en el seu moment havia de ser la triple corona ara s’ha quedat en un doblet més que obligat, entre altres coses per salvar els mobles de la present campanya dels culers.

El Barça 2019/20, en marxa

Acabat ja el campionat de lliga és hora de començar a treballar en el futur del Barça del “Tinxgurri” Valverde. És el moment de fer neteja. La primera assignatura és rejovenir l’equip amb el fitxatge ja tancat de De Jong i el possible de De Ligth.

Aquests jugadors de l’Ajax només seran els primers de molts altres fitxatges que tindran el mateix objectiu: la pròxima Champions

Fins llavors el Barça haurà d’esperar al proper dia 25 a què es disputi la final de Copa per poder aconseguir un nou doblet.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *