EL BARÇA APALLISSA AL REIAL MADRID

El Barça de bàsquet va guanyar la final de la Copa del Rei contra el Reial Madrid per 15 punts de diferència en un partit que es va disputar a Madrid. Els jugadors blaugranes van començar molt forts des del primer moment i al descans ja guanyaven per 23 punts, amb un marcador de 29 a 52.

Molt concentrats en defensa, els blaugranes no van deixar ficar als blancs dins del partit. Conscient de la dificultat, l’entrenador del Barça, el lituà Sarunas Jasikevicius, va demanar als seus jugadors molta intensitat en el joc. I així va ser. Ningú es va relaxar i va sortir un partit perfecte.

Per part del Barça el jugador que va fer més punts va ser Cory Higgins, que va anotar vint punts, però també van destacar altres jugadors com Mirotic, Calathes i Smits.
És el primer títol que guanyen els blaugranes. Una gran alegria, doncs, anteriorment van perdre la Supercopa d’Espanya contra el mateix Reial Madrid.

Molt contents els jugadors i l’entrenador van declarar que encara volen guanyar més títols aquesta temporada. Des de l’arribada del nou entrenador, la confiança de l’equip ha millorat molt i sembla que les emocions fortes només acaben de començar.

Seguir creixent
Aquest títol guanyat a Madrid és el primer que el Barça guanya aquesta temporada. Ara els blaugranes concentraran els seus esforços tan a la lliga ACB com a l’Euroliga, les dues competicions que queden en joc.

Com he dit abans, es nota que des de l’arribada de Jasikevicius hi ha hagut una millora en el joc de l’equip i ara toca posar-lo a prova amb els dos nous reptes, els més difícils de la temporada.

Ja veurem com acaba tot això però de moment, pels seguidors blaugranes, la temporada pinta molt bé.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *