XAVI S’EMPORTA EL SEU PRIMER DERBI COM A TÈCNIC

El nou Barça de Xavi Hernández comença a fer els primers passos vencent per la mínima (1-0) l’Espanyol de Vicente Moreno.

Xavi ha hagut de patir més del compte per sumar els seus primers tres punts a la banqueta del conjunt blaugrana. Amb el caseller a zero se’n van anar al descans.

A la represa, els periquitos van començar a generar perill sobre la porteria de Ter Steguen, però els pals i les mans salvadores del meta alemany van evitar el gol de l’equip visitant.

No seria fins al minut 48 quan Memphis Depay anotés des dels onze metres el primer i únic gol. A partir d’aquell instant, els blanc-i-blaus tornessin a generar alguna ocasió però sense encert.

La cara i la creu

L’equip culer es va haver de posar el vestit de feina per aconseguir
la victòria. Amb ella, ha fet un pas endavant al campionat de lliga i ocupa posicions europees. Sumar els tres punts és el més positiu que se’n pot treure.

La primera victòria de l’“era Xavi” ha estat balsàmica, però amb la creu dels nous lesionats (Nico, Busquets i Mingueza) que se sumen a llarga llista de la infermeria de Can Barça.

Ara, el Benfica

El triomf davant els periquitos ha significat una pujada d’autoestima per als blaugranes que els pot servir per afrontar el que els queda davant aquesta setmana.

Primer, el Barça es juga bona part del seu futur a la Champions contra el Benfica, amb la difícil papereta de guanyar i millorar la imatge a Europa.

Xavi haurà de treure tot el que sàpiga (que és molt) per aconseguir el passaport als vuitens de la Champions League i, alhora, sumar una altra important victòria en lliga contra el Villareal el cap de setmana que ve.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.