“Sorprèn-te”, art inclusiu a Sant Antoni de Vilamajor

A la biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor hi ha una exposició titulada “Sorprèn-te”amb els quadres que han realitzat els participants de l’Espai d’art de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD). La professional que ho porta és Eva Berrenechea.

L’Espai d’art es fa els dimarts i divendres de les 17:30h a les 19:30h al local Inspira’t de la FCSD, al carrer Llançà 54. 

Lucila Pizarro és la persona que s’encarrega de fer els enllaços per les persones que no poden venir a fer la classe de pintura de forma presencial i ho han de fer telemàticament.

La meva dona, Eva Casalprim, és una de les alumnes de l’Espai d’art. Ella s’ha portat feina a casa i ha seguit pintant tots tipus de materials que tenim a l’abast com  oueres, tubs de paper de wàter, cartrons de cereals, etc. 

Quan pinta posa un protector sobre la taula i es col·loca uns guants per no tacar-se.  

Un bon dia vaig comentar a l’Eva Berrenechea tot el que estava pintant l’Eva Casalprim a casa. Em va dir que portés tot el que havia fet a casa perquè ho ensenyés a la resta de la classe. Així ho va fer i li va agradar molt. 

D’aquí va sortir la idea de fer una exposició a Sant Antoni de Vilamajor amb tota l’obra que havia fet l’Eva en el curs i també durant la pandèmia.

Una exposició col·lectiva

A més de l’Eva Casalprim, també han exposat altres artistes de l’Espai d’art. Hi ha obres del Quimi, Carles Pardo, David Cantos i Mònica Flores, entre d’altres. 

L’exposició es pot visitar fins al mes de juny, per això  aconsello que aprofiteu el poc temps que queda per anar-la a veure. 

Jo hi vaig anar amb l’Eva Casalprim, la seva germana Laura  i el seu cunyat. Vam sortir molt impressionats de la qualitat de l’exposició.  

Us recomano molt que l’aneu a visitar.

Autor del llibre “Ignorant la SD: Memòries i reflexions”. Participa a milers d’actes, conferències i entrevistes cada any. Ha sigut durant més de 4 anys president de l’Assemblea DHMT, on actualement hi participa amb la Comissió de Repercussió Mediàtica.

3 thoughts on ““Sorprèn-te”, art inclusiu a Sant Antoni de Vilamajor

  1. ME GUSTA MUCHO EXPUSICION DE CUADROS LO QUE PINTO ENTRE CLASE Y EN CASA EN MI PISO SIEMPRE HE SIDO FAMOSA Y ARTISTA DE MIS PINTURAS DE MIS CUADROS MUCHAS GRACIAS BESOS EVA

  2. ME GUSTA MUCHO EXPUSICION DE CUADROS LO QUE PINTO ENTRE CLASE Y EN CASA EN MI PISO SIEMPRE HE SIDO FAMOSA Y ARTISTA DE MIS PINTURAS DE MIS CUADROS MUCHAS GRACIAS BESOS EVA Y MIS COMPANYEROS HA SIDO FANTASTICOS PINTORES COMO YO IGUAL HASTA LAS PROFESORAS LUCILA Y EVA QUE ME ENSEYARON TODO Y ME AYUDARON A NOSTROS A ACONSEGIL HACIENDO EXPOSICIONNES Y LAS PUERTAS ABIERTAS Y PINTAR BIEN

  3. Gràcies Andy per les teves paraules. Tot plegat va ser molt interessant.
    I ara l’Exposició “Sorprèn-te” s’ha convertit en itinerant. Les obres dels/les artistes de l’Espai d’Art junt amb les obres dels/les artistes del centre de Zubietxe de Bilbao, s’exposaran a la biblioteca de Llinars a partir del 5 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *