Girona és de primera per partida doble

El Girona de futbol i el de bàsquet van aconseguir l’ascens a la lliga de primera divisió i a l’ACB, respectivament. En futbol, els gironins van guanyar per 1 a 3 al Tenerife; i en el bàsquet, a l’Estudiantes per 60 a 66.

Va ser una tarda nit de festa a Girona on dilluns ho van celebrar pels carrers de la ciutat. El club de futbol torna a primera tres anys més tard; i el de bàsquet,  quinze més tard.

A la primera divisió de futbol hi hauran tres equips catalans: el Barça, el Girona i l’Espanyol. A la lliga ACB hi hauran quatre: el Barça, el Girona, el Joventut i el Manresa.

Estic content perquè cada cop hi ha més equips catalans i és una notícia molt bona. La llàstima és que a segona divisió no hi hauran equips catalans.

Continuar creixent

El Girona continua creixent com equip, com a club i com afició. I que per molts puguin estar a primera divisió.

Girona continua creixent de la mà dels seus clubs esportius. 

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *