El Pessebre passa pel Berguedà

Com cada any per aquestes dates, però també com soci fundador de l’associació de Pessebristes de Barcelona, el Centre Excursionista Els Blaus ha celebrat el seu 52è Pessebre Itinerant amb una caminada pel Berguedà, des de Castelldral fins a Serrateix.

Un cop feta la caminada, i per deixar el pessebre, hem anat al monestir de Santa Maria de Serrateix i a continuació hem finalitzat la jornada amb un bon dinar, al Càmping de l’Hostalet de Serrateix.

Ha sigut una gran caminada, d’uns 10 kilòmetres, i hem passat un gran dia. Aquesta sortida ha sigut l’última del 2022 i fins el proper any ja no hi hauran més sortides.

Del pessebre a la Marató

Els Blaus, a la Seu Social del Centre, també vam organitzar una torronada i Quinto solidari a favor de La  Marató de TV3. Aquest any va estar dedicada a la Salut Cardiovascular, una bona causa solidària per ajudar a La Marató d’enguany. Per acabar el dia vaig anar de públic a La Marató per donar el meu suport.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *