Joan Dausà posa dempeus el Teatre Coliseum

Com comença a ser costum i tradició, Joan Dausà va repetir el seu Concert de Nadal al Teatre Coliseum de Barcelona el passat 27 de desembre. L’espectacle musical va tenir molt d’èxit i va cantar un bon grapat de les seves cançons, com per exemple Jo Mai Mai, de la pel·lícula Barcelona nit d’estiu, Truca’m, Ara som Gegants, Una altra manera de viure o Ho tenim tot. Cançons que m’agraden i que al concert vàrem poder compartir, i per moments, cantar amb ell per passar junts una bona estona.

També va participar la coral infantil de l’Orfeó de Gràcia, que va cantar una nadala i la cançó Una altra manera de viure. Va ser una gran sorpresa entre moltes altres, com la de la Clara Segura , espectacular, que ens va cantar acompanyada dels seus fills

El concert va durar dues hores i se’m va fer molt curt. Dausà també parlava amb el públic i passaven coses imprevistes, com baixar de l’escenari per anar entremig del públic fent preguntes. També va anunciar que aquest any traurà un nou disc i que aviat sortirà de gira per Catalunya.

Com veieu Joan Dausà m’ha agrada molt. Canta molt bé i aquest ha sigut el segon concert que he vist en directe. M’he quedat amb més ganes i vull anar a més concerts seus.

Els discos que ha tret el Joan Dausà són els següents: Barcelona nit d’estiu, Ara som Gegants, Ho tenim tot, als quals aquest any afegirà un nou, amb el títol per confirmar.

De gira per Catalunya 

Joan Dausà farà una gira per Catalunya i el primer concert serà a Girona. A mi m’ha agradat molt la música i que segueixi fent concerts perquè el seu grup és molt bo i ells canta molt bé.

Visca la música i visca la cultura!

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *