Conte sense por per anar a dormir

Vet aquí una vegada hi havia dos nens, que es deien Jan i Pol, que van  sentir un soroll. Alguna fada deia: recolliu les joguines tots dos. Els nens li van fer cas i la fada va preguntar si l’endemà tenien escola. Ells van contestar que sí. Els dos nens van preguntar perquè havia vingut la fada. Ella va contestar: per veure si feu cas als pares. Sí que fem cas, van contestar el Jan i el Pol. Però la fada va dir: no massa, jo controlo amb la vareta màgica quan no em veieu. 

Els dos nens van començar a cridar i els seu pares van dir: què passa aquí? El Pol va dir: que hem vist una fada. És veritat, va dir en Jan. Els pares sense creure-ho, de cop i volta van veure la fada. Els pares bocabadats van quedar muts. Aquests són els nostres pares, van dir els nens. I la fada va contestar: tan de gust conèixer-vos. La fada va veure una cosa estranya els darrers dies. I va preguntar a la mare si el Pol l’ajudava a treure la roba. La fada va preguntar: sols us podeu posar el pijama? I la mare li diu a la fada: són mandrosos. D’acord, va dir la fada als pares. Faré que els vostres fills us ajudin. I la fada va preguntar si ja havien sopat. Aleshores la fada els va dir que era hora d’anar a dormir.

Que descanseu, va dir la fada. Bona nit, van contestar el Jan i el Pol. Li van dir: gràcies fada. De res nois, va dir la fada. Ja no van veure més la fada, només va venir a deixar una sorpresa. Els dos nens l’endemà van veure que la sorpresa eren monedes de xocolata. Els pares van trobar que també els hi havia deixat alguna sorpresa i a la fada van dir adéu.

Redactor d’Èxit21. Autor de contes, cançons i articles d’opinió amb records d’infància i vivències personals. També fa entrevistes per Èxit21, com la que va fer al popular atleta Miquel Pucurull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *