Sant Vicenç de Sarrià, una festa gegantina

Aquest cap de setmana han sigut les festes de Sant Vicenç de Sarrià i els Gegants de Sarrià no han faltat a la cita. Dissabte a la nit vam gaudir l’actuació del grup The Naintis, amb el cantant Artur Fernández, que també treballa a la Fundació Catalana Síndrome de Down i vam entrevistar en aquest mitjà.

El diumenge s’ha fet la tradicional cercavila pel barri, on han participat les colles Transtokats, els Gegants de Sarrià i els de l’escola Costa Llobera. De la nostra colla, en la cercavila d’aquest any, han participat el capgròs Vicenç juntament amb el Gervasi. Laieta i en Blauet i, en acabar la passejada, però abans del tradicional bingo, s’ha fet una fideuada popular.

Les festes de Sant Vicenç són les festes menors del barri doncs les principals es celebren a l’octubre, pel Roser.

La segona patrona surt de festa

Ara seran les festes de Santa Eulàlia, al mes de febrer, la nostra propera sortida, en concret el dia 12 de febrer, en un cercavila matinal pel centre de Barcelona.

Ser del món de la cultura és molt bonic!

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *