Debat: discapacitat i vida independent

Membres d’Èxit21 debaten sobre la vida independent, la llibertat que suposa, els reptes de futur i el suport necessari.

Redactor i membre de l’Assemblea DHMT. “Èxit21 pot ajudar a informar a la societat sobre els drets de les persones amb discapacitat com el dret a la llibertat, el de les dones, els homes, també el dret a la vida privada, perquè les persones som diferents. Èxit21 em pot ajudar a ser escriptor perquè vull fer molts articles i escriure molt. Vull escriure sobre els drets dels infants”.

Cap de redacció d’Èxit21 i autor del llibre "La Barcelona que et falta" (de la col·lecció Talents de la FCSD). “Crec que Èxit21 pot ser important per la societat perquè d’aquesta manera ens donem a conèixer les persones amb discapacitat intel·lectual i és una manera de donar la nostra veu. Per a mi Èxit21 és important per poder plasmar les meves inquietuds i per poder compartir el meu punt de vista sobre el món”.

Redactora i membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta. És activista pels Drets Humans de les persones en situació de discapacitat intel·lectual. I també és vocal a l’IMPD de Barcelona (Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat). “ÈXIT21 pot servir a la societat per veure que hi ha moltes opinions i notícies diferents i això va bé per la gent de fora perquè vegin aquestes opinions diferents. Per a mi em serveix perquè aprenc coses i em sorprenc de coses que no sabia”.

Autor del llibre “Ignorant la SD: Memòries i reflexions”. Participa a milers d’actes, conferències i entrevistes cada any. Ha sigut durant més de 4 anys president de l’Assemblea DHMT, on actualement hi participa amb la Comissió de Repercussió Mediàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *