El Barça guanya al Sevilla amb autoritat

En el primer partit de la segona volta el Barça va guanyar 3 a 0 al Sevilla, en un partit brillant jugat al Camp Nou. Al minut 2 de la primera part, Sergi Busquets va patir una lesió per la qual estarà de baixa 2 setmanes.

Els blaugranes van dominar a la primera part el Sevilla, però no va ser fins la segona part del partit que van marcar. El primer gol va ser de Jordi Alba gràcies a una gran jugada de Kessie; el segon el va marcar Gavi, amb una gran jugada i passada de Raphinha i l’últim gol va ser obra del brasiler després d’una jugada entre Frankie de Jong i Jordi Alba.

Fotògraf: Gerard Ruiz

Amb aquesta victòria els Blaugranes ja estan a vuit punts del segon, el Reial Madrid, que ahir va perdre contra el Mallorca per 1 a 0.

La Lliga més a prop

Amb aquesta nova victòria el Barça demostra que té possibilitats reals de guanyar la Lliga. I a falta de les 18 jornades que falten per acabar la competició, els Blaugranes guanyen confiança i cada cop ho tenen millor.

Aquesta setmana no hi haurà més partits fins el cap de setmana. Pels blaugranes el seu partit serà el proper diumenge al camp del Vila-real, a la Ceràmica, just abans del primer partit de l’eliminatòria contra el Manchester United, a l’Europa League.

Gerard Ruiz al Camp Nou durant el partit del Barça contra el Sevilla.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

One thought on “El Barça guanya al Sevilla amb autoritat

1. Molt bona crònica del partit. Et felicito Gerard. Tens fusta de periodista, amb les entrevistes que fas i les croniques com aquesta.👏🏼👏🏼👏🏼😊👍