Coreografies entre la llum i la foscor

Aquest dissabte l’Auditori de Barcelona, a la sala Tete Montoliu, va programar l’espectacle The Beginning #16161D, d’una hora protagonitzada per la foscor i els cants dels seus intèrprets. Més enllà de les veus, només cap al final vàrem poder veure o conèixer els seus trets personals i alguns dels seus moviments i coreografies sobre l’escenari. 

Els actors i cantants jugaven amb la foscor i la llum, amb els colors i també amb el so, per fer-nos pensar i dubtar del lloc on estem. Amb cada so d’aquesta cantata que es sentia a la representació havien d’imaginar el que estava passant al nostre voltant. Amb aquest treball musical, per moments, et sents desconcertat, però atent, em va sorprendre  i agradar molt perquè, com he dit, amb la il·luminació i les coreografies creats per l’Aurora Bauzà i el Pere Jou ens fan pensar on i amb qui estem.

Pel·lícula en projecte

Entre els intèrprets destaco el treball de l’Elena Tarrats, que com sempre ho fa molt bé. Quan participa i puc, la vaig a veure. Dintre de poc s’estrenarà una pel·lícula “Las Buenas Compañias” i tinc ganes de conèixer la seva història que explica. L’Elena Tarrats, a més de la pel·lícula, també està sortint a la sèrie que podem veure al migdia, “Com si fos ahir”.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *