El Barça aguanta la pressió

El Barça ha guanyat el seu partit contra l’Athletic de Bilbao a San Mamés, per 0 a 1, gràcies al gol de Raphinha en un partit molt igualat i disputat pels dos equips.

Els Blaugranes han tingut bones oportunitats, com les de Ferran Torres o Lewandowski, però ha estat a l’últim minut de la primera part que ha marcat el brasiler Raphinha.

A la segona part al Barça li ha tocat patir i fins i tot ha tingut sort quan li han anul·lat un gol a Williams per unes mans prèvies, en la recuperació de la pilota. Ara el Barça té nou punts d’avantatge sobre el Reial Madrid, el seu proper rival.

El Barça de bàsquet guanya al Manresa

El Barça ha guanyat al Manresa en el Palau Blaugrana, en un partit de la lliga ACB de bàsquet. L’equip continua segon a la lliga, després de les dues darreres derrotes a l’Eurolliga.

Setmanes decisives i emocionants, tant a futbol com a bàsquet.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).