Simfonies de corda per Llançà

Aquest any la Guitarrada s’ha fet a la Casa de Cultura de Llançà, a l’Alt Empordà. Ha estat un concert de guitarres on han participat escoles de Barcelona, Girona i també amb la participació del grup del Conservatori Isaac Albéniz. Jo vaig anar amb la Marta Casas, una de les organitzadores d’aquestes trobades, que conec de l’escola Gymúsic de Barcelona.

Participar a La Guitarrada és meravellós perquè aprens moltíssim i coneixes a molta gent d’arreu de Catalunya. La setmana abans es fan unes colònies per preparar el repertori del concert, trobada que aquest any és va fer a Can Vendrell, a Sant Feliu de Buixalleu, prop de Girona.

Fins ara ja he participat diverses vegades i és una experiència molt maca, repeteixo perquè cada any m’ho passo molt bé.

Aquest any La Guitarrada 2023 recordava les bandes sonores de series de dibuixos animats de diferents generacions. La meva professora, la Marta Casas i altres professors de guitarra han preparat els arranjaments de “La Pantera Rosa”, “Popeye”, “Els Picapiedra”, “L’Abella Maya”, “Marco”, “Willy Fog”, “Els Barrufets”, “D’Artacan i els tres gossos mosqueters”, “Doraemon”, “Bola de Drac”, “El Dr. Slump”, “Dora la Exploradora”, “Les Tres Bessones”, “Shin Chan”, “Let’s go Pocoyo”, “La Patrulla Canina” o “Lady Bug”.

Quinze anys tocant la guitarra

Ja porto quinze anys tocant la guitarra, és un instrument que m’agrada molt. Aprendre a tocar un instrument és una cosa molt bonica.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *