El Barça guanya la Lliga a Cornellà-El Prat

El Barça, amb la seva victòria contra l’Espanyol per 2 a 4, a l’Estadi Cornellà El Prat, va guanyar la Lliga, la primera de Xavi com entrenador. Amb els jugadors espanyolistes molt decidits i motivats, els blaugranes van aprofitar els espais oberts per començar molt forts. Primer Lewandowski, en el minut onze, després Balde, que va marcar el segon, i cinc minuts més tard va tornar a marcar de nou el davanter polonès Lewandowski.

A la segona part el Barça va marcar el quart, amb gol de Koundé, i en els últims minuts l’Espanyol va reaccionar per marcar els seus dos gols, els de Puado i Joselu. Un cop finalitzat el partit, els jugadors del Barça, ja campions, van celebrar el títol de Lliga fins que alguns aficionats radicals del Espanyol, amb molt mal perdre, van saltar el camp per impedir la celebració. L’equip espanyolista es juga el descens a segona divisió.

Aquesta Lliga, després de quatre anys sense guanyar-la, ha estat molt celebrada. Al final ha sigut una temporada per recordar, guanyant primer la Supercopa d’Espanya i ara la Lliga.

La rua pels carrers de la ciutat comtal.

Rua pels carrers de Barcelona

Ahir a la tarda es van celebrar els títols de Lliga pels carrers de Barcelona amb l’equip femení, que també va guanyar la Lliga.

Esperem que no sigui l’últim títol i que molts d’aquests joves jugadors repeteixin i guanyin molts títols més.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).