Comiat escènic

El 27 de juny vam celebrar la festa de final de curs, La inclusió surt a escena, de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) a l’Espai Francesca Bonnemaison i l’acte ha sigut un èxit. La Montse Vilarassa i jo vam presentar l’acte, que va comptar amb la participació del grup de teatre i dels diferents grups de balls. 

Durant l’acte, també s’ha presentat el curtmetratge, dirigit per Xavi Berraondo, Demasiades Julietes per un solo Romeu. El curt es va fer el passat mes de gener juntament amb els membres de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta. Berraondo és un director amb molta experiència i ha dirigit sèries com per exemple Ventdelplà, Laberint d’ombres, o Nissaga de poder.

Fer de presentador amb la Montse Vilarassa ha estat una experiència inoblidable gràcies a la Fundació Catalana Síndrome de Down. Una experiència que la tornaria a repetir més cops perquè ha estat una cosa molt bonica.

A la FCSD es fan moltes coses interessants en favor de les persones amb situació de discapacitat, un treball que val molt la pena.

La FCSD abaixa el teló 

Arriba l’estiu i aquest curs ja s’ha acabat. Fins al mes de setembre no ens tornarem a veure gaire, però ha estat un curs amb moltes emocions, fins l’últim instant, i ho hem acomiadat amb alegria, amb cançons, balls i teatre, i aquest cop amb la projecció del nostre primer curtmetratge.

Gràcies, un any més, a la Fundació Catalana Síndrome de Down per tot el que fa, i a qui la va posar en marxa, i hem recordat durant l’acte, Montserrat Trueta.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *