La consellera Mas s’apropa a la inclusió

El passat 29 de juny va visitar la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) la Consellera d’Economia de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Mas. A la reunió hi van participar la directora de la FCSD, Katy Trias; Pep Ruf, del servei de vida independent, i la Marta Espasa, secretària d’Hisenda de la Generalitat.

Jo vaig participar per explicar el que fem tant a Èxit21 com a l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta de la FCSD. Sobre Èxit21 vaig explicar que fem articles i entrevistes amb un llibre d’estil propi. Sobre l’Assemblea vaig destacar que ens reunim per parlar dels drets i de les experiències que tenim les persones amb situació de discapacitat, però també que sortim fora per fer una tasca de conscienciació als instituts i a les universitats.

Que vingui la Consellera d’Economia, la honorable Natàlia Mas, a la FCSD ha estat molt bé, així els polítics amb més responsabilitat i capacitat de decisió veuen la feina que es fa a la Fundació. Jo, és clar, estic molt content de participar en aquestes reunions per explicar el nostre dia a dia i les nostres inquietuds.

Nou curs il·lusionant

Ara, fins al setembre, ja no tornarem ni a Èxit21 ni a l’Assemblea DHMT, però quan tornem ho farem amb les piles carregades, amb moltes ganes de treballar per un món més just.

Des de l’Assemblea i des d’Èxit21 defensem amb la nostra dedicació els drets de les persones amb situació de discapacitat.

Que passeu un bon estiu!

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *