Nadal en temps de Castanyada

    Ja falta poc per a la festivitat de Tots Sants i la Castanyada, en les quals els panellets, castanyes i moniatos són els protagonistes de les nostres taules, igual que les carabasses però a mode de decoració d’Halloween.

    Però alguns dels carrers de Barcelona ja es veuen engalanats per a una altra festivitat que la veritat és que encara no se l’espera però que es va notant en tota la seva excel·lència, com és el Nadal.

    Tret de sortida

    El més significatiu de tot això és que queden dos mesos i la resta d’aquest mes d’octubre, i és que tant el carrer Balmes així com el Passeig de Gràcia ja han donat el tret de sortida. Quedarà per saber si altres carrers de l’Eixample també ho faran.

    També és per a destacar que algunes grans cadenes de supermercats tampoc han volgut ser menys traient el seu mostrari de torrons en els seus llocs corresponents.

    Panellets o torrons? Aquí la qüestió

    Així doncs aquest és el dilema que qualsevol consumidor que compri en el seu supermercat habitual tindrà durant aquests dies. Jo ho tindria ben clar: cada cosa en el seu moment corresponent.

    Ara toquen els panellets, no hi ha cap mena de dubte; cada festivitat té la seva pròpia rebosteria, igual podria haver-hi algú que sigui més previngut i prefereixi emportar-se a casa també els torrons.

    Així doncs, és evident que en la varietat està el gust i qui sigui més llest que qualsevol altre, lo més segur és que s’emportaria tant els panellets així com els torrons.

    Jo ja sé per què decantar-me, facin el que facin cadascú estarà ben fet, o no. El que sí que és segur és que la festivitat que toca ara és la que és, ja tocarà cantar nadales i altres menjars.

    Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

    Francisco Marin té una novel·la en curs.

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *