Un amor més enllà de l’eternitat

En aquesta història parlarem d’una parella aparentment com una altra qualsevol. En l’única cosa que se li diferencia de la resta dels humans és que Constantine (així es diu ell) és net i únic hereu universal del Príncep de les Tenebres, o el que és el mateix, del Comte Drácula. Amb la qual cosa ell també és vampir.

La núvia en qüestió es diu Caterina, i en el dia que es van conèixer ell ja va assaborir la sang d’ella convertint-la en vampira.

De l’herència a la qual hem fet referència, l’essencial és que ara Constantine és el propietari del Castell de Transsilvània. Així doncs es va convertir en la seva nova llar, al costat de la seva estimada i alhora, com és tradició, alçarà el seu regnat aterroritzant als veïns del poble.

A la seva arribada a l’aeroport de Romania li va esperar el cotxer i confident del seu avi. Amb aquell llarg i sinistre cotxe fúnebre els portaria fins a la portalada del castell.

Una vegada vivint allà, a Constantine li va envair la nostàlgia de tot allò que li havien explicat d’aquest lloc. Amb la qual cosa, encuriosits tant ell com la seva parella no van trigar a visitar cada racó d’aquell sinistre i fosc indret.

Una vegada arribats a la biblioteca, van poder accedir a les entranyes del castell, fins a aquell soterrani al qual cap valent s’atreviria entrar. Davant ells es trobava la senyorial tomba real on jeuen les restes del seu avi.

No gaire lluny d’allí i en la mateixa zona es troben altres tombes de familiars de Constantine. En aquell precís moment, va recordar una promesa que li va fer al seu avi en vida: que es casaria amb la seva estimada en aquell mateix castell on precisament vivien ara.

Així doncs i amb el vell llibre del seu avi en mà, va invocar als seus familiars que allí jeien; incloent al seu llegendari avi, el qual els va casar, i d’aquella manera va convertir al seu amor de sang en una cosa per sempre eterna.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *