Astúries acull a una princesa en els seus premis

Divendres passat 20 d’octubre, els Premis Princesa d’Astúries van tornar a omplir la ciutat d’Oviedo d’art, cultura i ciència. La celebració d’aquests guardons, de gran prestigi internacional, és una cita especial per a la família reial, ja que la princesa Leonor és l’actual presidenta d’honor.

El discurs de Leonor ha estat el més personal que ha realitzat la princesa en aquests premis fins al moment. En ell ha parlat del seu compromís amb Espanya i dels esdeveniments que tindran lloc ara que acaba d’aconseguir la majoria d’edat.

EL CINEMA, PROTAGONISTA

Un dels moments de la gala ha estat el lliurament del diploma a Meryl Streep. L’artista estatunidenca s’ha guanyat l’afecte de tots els asturians durant la seva visita, i ha mostrat amb orgull el seu diploma als assistents al Teatre Campoamor, després de realitzar un divertit i emotiu discurs.

En finalitzar l’acte, la família reial va abandonar el teatre entre els aplaudiments dels veïns d’Oviedo que els esperaven a la sortida de l’esdeveniment. Sens dubte, la princesa Leonor va ser la gran protagonista d’aquests premis.

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *