L’última f**king nit (o la festa de Zeus i Hera)

Aquest cap de setmana he anat a veure l’obra L’última f**king nit al teatre lliure. És la història d’un banquet, el de les noces de Zeus (Guim Oliver)  i Hera (Julia Molins), una obra on els protagonistes són els Déus de l’Olimp, Zeus, Hera, Hades, Ares, Dionís i Afrodita.

Quan entres a la sala no ho esperes i et conviden  a ballar a l’escenari, com si fos una discoteca. Al cap d’una estona comença la festa, i les actrius i els actors van traient les seues pors i desitjos, la dels deus eterns de l’Olimp. L’obra va acabar ahir i vaig anar perque segueixo a dos de les actrius, la Júlia Molins i a la Clara Solé, que ho fan molt bé.

És una obra de teatre però diferent del que estem acostumats a veure, amb el públic de molt a prop, et sents com estar de festa i passes moltes coses entre els personatges. Per exemple, juguen el joc del “jo mai mai”, hi ha un casament i molta música.

Actrius prometedores 

La Júlia Molins i la Clara Solé són actrius que segueixo. A Júlia Molins entre moltes altres obres la recordo a “Pegados, el musical” o a “Todas las flores”, i Clara Solé a “La filla del mar”, reconeguda com Millor actriu de musical, o a “El Despertar de la primavera”. Totes dues són joves i unes grans actrius.

Anant el teatre sempre gaudeixes molt.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *