Marta Villanueva, nova presidenta a l’IMPD

Marta Villanueva és la nova presidenta a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

Durant la seva presentació ens va explicar que abans era infermera en vocació de servei públic. També va estudiar ciències polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i ara és regidora al districte de Sant Andreu.

És regidora de Salut, Persones amb Discapacitat i Estratègia contra la Soledat, àrees que pertanyen a la segona tinença d’alcaldia de Drets Socials, Educació i Cicles de Vida de l’Ajuntament de Barcelona. 

Villanueva va explicar que la soledat té repercussió directe sobre la salut. Va destacar que hi ha col·lectius més sensibles i vulnerables a això, com els nens, les persones grans i les persones en situació de discapacitat. Després vam fer una ronda de presentacions tots els membres del Consell Rector a la nova presidenta de l’IMPD.

Relleu en el càrrec

Marta Villanueva pren el relleu a l’antic president Joan Ramon Riera, que venia a vegades a les reunions però mai hem arribat a coincidir ell i jo. L’últim comiat que va fer va ser durant la última reunió del Consell Rector el dia 23 de març d’aquest any. 

Amb Marta Villanueva és el primer cop que parlo i li vaig poder explicar qui era jo, que represento el col·lectiu de discapacitat intel·lectual i que estic vivint de forma independent i treballant a una empresa ordinària.

Redactora i membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta. És activista pels Drets Humans de les persones en situació de discapacitat intel·lectual. I també és vocal a l’IMPD de Barcelona (Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat). “ÈXIT21 pot servir a la societat per veure que hi ha moltes opinions i notícies diferents i això va bé per la gent de fora perquè vegin aquestes opinions diferents. Per a mi em serveix perquè aprenc coses i em sorprenc de coses que no sabia”.

One thought on “Marta Villanueva, nova presidenta a l’IMPD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *