El Barça guanya a l’últim sospir

En un fluix partit a camp contrari, el FC Barcelona va guanyar a la Reial Societat per 0 a 1 gol. Aquest cop va caldre esperar a l’últim minut, amb el gol de Ronald Araújo, per resoldre el partit. Els Blaugranes van fer un mal partit, on molts minuts la Reial Societat va jugar millor i van tenir més oportunitats per guanyar. A la segona part el Barça va millorar i va tenir alguna ocasió, encara que no gaires, però van aconseguir la victòria gràcies al gol d’Araújo.

El Barça va fer el pitjor partit de la temporada, però va aconseguir els tres punts en joc. Els Blaugranes van jugar millor contra el Reial Madrid i van perdre aquell partit, ara ha sigut al revés.

Fins i tot l’entrenador del Barça, Xavi Hernández, va criticar que l’equip no va jugar gaire bé, reconeixent que havien de millorar el joc. El pròxim partit serà de Champions demà, contra el Shakhtar Donetsk, a Hamburg pel conflicte bèl·lics entre Rússia i Ucraïna.

El Girona lidera en solitari

El Girona és el líder solitari de primera divisió després de guanyar a l’Osasuna per 2 a 4 gols. El de Girona és l’equip revelació de la lliga, i està clar que té molt de mèrit el que està fent. Michel, l’entrenador del Girona, és un bon entrenador i un candidat en guanyar la lliga, però també per dirigir equips de major pressupost.

Visca el Girona!

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).