La revista inclusiva Èxit21 s’actualitza

El passat 25 d’octubre la revista digital Èxit21, el mitjà de comunicació de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) va llançar una nova imatge.

Enguany es compleixen 12 anys del naixement d’Èxit21, el mitjà de comunicació autogestionat, pensat i executat per persones en situació de discapacitat intel·lectual. L’any passat ja es va celebrar el 10è aniversari a la Facultat de Comunicació de la Universitat Blanquerna. Amb els anys, ara actualitzem també el disseny del seu logo i pàgina web.

Una capçalera moderna i professional

Per a adaptar-se als nous hàbits de lectura i seguir en l’avantguarda de la inclusió en el món del periodisme, Èxit21 ha renovat el seu disseny web, així com la capçalera i el logo de la revista. El redisseny del logo i la nova capçalera ha estat obra del dissenyador Bruno Mayol.

L’elecció del nou disseny es va dur a terme per part de tota la redacció i una vegada feta l’estrena, les opinions no van trigar a arribar. “Acabo de veure el nou Èxit21 molt professional”, va dir el redactor de Èxit21, Francisco Marín. “Que guai la web! Super moderna. Èxit21 una canya actual”, va dir la també redactora Bea Ruiz. I també Jordi Amorós, redactor de la revista Èxit21 va opinar que “aquesta pàgina web és professional, perquè la vegi tothom i coneguin Èxit21”.

Per molts més èxits

Amb aquesta nova imatge de la revista, s’espera fer el pròxim pas de crear un butlletí de notícies per als lectors. També s’ha obert la possibilitat d’oferir espais publicitaris en la pròpia pàgina web.

Membre d’Èxit21. També participa a l’Assemblea DHMT de la FCSD fent difusió de la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat (CDPD).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *