Els gegants de Sarrià per Puig Reig

Aquest cap de setmana la colla gegantera de Sarrià ha viatjat fins Puig Reig per participar a la trobada de gegants que han celebrat  a la seva població, i jo he portat La Joana.

Ha estat una sortida amb bon temps, amb un bon esmorzar abans de començar la cercavila. Amb les forces de l’esmorzar he tingut el gust de portar a la Joana i gaudir de ser geganter, m’ha agradat molt i gaudeixo molt amb els meus amics de colla.

La pròxima sortida, ja tinc ganes, serà el dia vint i sis de novembre, a Sarrià, per celebrar el dia de la discapacitat. 

Aquest any la colla ha fet trenta anys, dels quals jo porto els set darrers anys gaudint molt. Portar gegants m’agrada molt i em diverteix.

I per molts anys més a la colla!

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *