Els Grammys llatins aterrissen a Sevilla

Per primera vegada els Grammys llatins deixen els Estats Units per a anar-se’n a Andalusia. Enguany aquests premis es van celebrarel passat 16 de novembre a Sevilla, en presència dels artistes musicals més coneguts i aclamats pels fans com, per exemple, Shakira, Carlos Baute, Sebastián Yatra i Rosalía, que va obrir la gala amb una versió de Rocío Jurado titulada  “Se nos rompió el amor”. 

Paz Vega, Dana Paola, Sebastián Yatra i Roselyn Sánchez van ser els presentadors, i rostres tan coneguts com Antonio Banderas i Alejandro Sanz van posar l’accent andalús a la Gala, sense oblidar a Niña Pastori, que es va emportar el Grammy al Millor Àlbum Flamenc. 

UNS PREMIS AMB MOLT DE RITME 

Laura Pausini es va emportar un bonic homenatge per tota la seva carrera musical i va cantar les seves cançons davant públic molt entregat. La cerimònia va ser d’allò més emocionant i el sabor llatí es respirava a cada racó. Les apostes no van defraudar i van tenir a les artistes femenines com a protagonistes, ja que els trofeus van anar a parar a les mans de Karol G, Shakira i Natalia Lafourcade, que van aconseguir tres trofeus cadascuna. L’argentí Bizarrap també es va emportar-se tres gramòfons.

Els Grammy Llatins van sorgir com a resposta a l’imparable èxit internacional de la música llatina, per la qual cosa va caldre crear una nova acadèmia que inclogués a Espanya i Portugal, a més de tots els països americans.

Sens dubte, Sevilla guardarà un bonic record d’aquesta nit en la qual la música llatina va ser la gran protagonista.

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *