Una passejada per Begues

Aquest darrer diumenge he fet una sortida al Garraf amb el Centre Excursionista Els Blaus al Morell, a Begues. Ha estat una sortida amb un camí força pla i amb una mica de corriols. L’excursió, entre anar i tornar, ha durat unes quatre hores i hem arribat fins al cim del Morell, el més alt del Garraf.

Hem tingut sort i ha fet bon temps per fer una sortida com aquesta, es podria caminar molt bé i, amb bona companyia, ho he pogut fer sense cap problema. La pròxima sortida serà de Serrateix a Cardona, on deixarem el pessebre dels Blaus de Sarrià.El centre excursionista Els Blaus és ja un centre centenari, que es va fundar l’any 1920 i, per tant, l’any 2020 va fer el centenari. Amb ells faig bastants excursions com per exemple la caminada popular, o les sortides de Fent Camí.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *