Els cines s’omplen d’esperit nadalenc

El passat dia u del mes de desembre va arribar als nostres cinemes la nova pel·lícula de Santiago Segura, amb el títol El Nadal a les seves mans. El personatge que interpreta Ernesto Sevilla passa de ser un pare nefast a convertint-se per accident en Pare Noel.

Després d’un inesperat accident de trànsit, en el qual es veu involucrat Santiago Segura reconvertit en l’entranyable Pare Noel, la vida de Salva (Ernesto Sevilla) passa a donar un gir inesperat. Les seves mans passen a salvar el Nadal de tots els nens, però especialment el del seu fill Lucas.

Això només és un incentiu de tot el que podeu veure en aquesta pel·lícula, que des de la seva estrena són moltes les sales dels nostres cinemes que s’han omplert del seu esperit nadalenc.

Un repartiment de cine

Dins de l’ampli elenc dels quals formen aquesta pel·lícula del setè art podem trobar a Pablo Chiapella, Maria Botto i entre altres, actors secundaris com Jose de Lluna, conegut com a Juanma a la pel·lícula Campions. Són alguns dels quals formen part d’aquesta cinta cinematogràfica que et transporta a la màgia del Nadal d’aquests dies.

La millor alternativa per a aquest Nadal

Entre altres estrenes nadalenques, als cinemes destaca també la pel·lícula de Wonka, que en el seu repartiment inclou a Hugh Grant i Rowan Atkinson. Però la que més et transporta al Nadal de sempre és la de El Nadal a les seves mans.

Clarament no podia haver-hi millor alternativa per a aquest Nadal que la de Santiago Segura, que com ja és habitual, s’ha tornat a superar.

A mi m’ha agradat fins al punt d’arribar al sentiment de l’emoció de la nostàlgia. Us voleu emocionar també vosaltres com jo? Sense cap dubte us la recomano.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *