Una història interminable per al públic inclusiu

Dissabte passat 2 de desembre diversos grups de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) vam ser al teatre Apol·lo per veure el musical, Una història interminable, que ha marcat la infància d’adults amb ànima de nen. Tots estàvem molt emocionats quan es va obrir el teló i teníem ganes de compartir junts aquesta experiència en uns dels teatres amb més solera de Barcelona. Aquesta és la història de Bastian un nen que estima la lectura sobre totes les coses i que troba un llibre molt especial a la llibreria del Senyor Koreander… O és el llibre el que ha trobat al nen perquè salvi la Fantasia?

ÉSSERS FANTÀSTICS EN ESCENA

Tots estàvem molt emocionats. Davant els nostres ulls van aparèixer, éssers fantàstics, bruixots, silfos nocturns, gegants menjaroques, i un drac volador gegant blanc preciós que ocupava gairebé tot l’escenari. Cap de nosaltres teníem paraules perquè la història ens havia transportat al regne Fantasia, on l’Emperadriu Infantil es trobava en un greu perill. La salvació depèn d’Atreyu, un valent guerrer de la tribu dels pells verdes, i Bastian, el nen protagonista que llegeix amb passió el llibre màgic. En el musical, tots emprenen un viatge fascinant a través de terres màgiques i que no té marxa enrere. Un aspecte que va ser molt bonic és que, a mesura que s’endinsa a Fantasia, Bastian ha de resoldre també els misteris del seu propi cor, una cosa amb la qual els espectadors i espectadores podíem sentir-nos identificats.

Quan va acabar el musical tots estàvem molt contents, amb ganes de tornar a coincidir en un esdeveniment que, gràcies a tots i totes nosaltres va ser una experiència d’allò més inclusiva.

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *