Poc premi per a un Barça millorable

En la trobada del Barça davant el València després dels últims mals resultats, es va recuperar el bon joc i alhora les bones sensacions. Però no va ser suficient com així ho demostra el 1-1 amb el qual concloïa la contesa.

Ens quedem amb les bones sensacions que ha generat el fet d’haver recuperat el bon joc que fins ara els faltava. Durant tota la primera part, el conjunt blaugrana ja començava a generar ocasions sobre la meta de Mamardashvili, igual que l’equip valencianista, i amb el resultat inicial van anar a la mitja part.

Els gols van arribar durant el transcurs de la segona meitat, João Félix obriria el caseller amb el seu primer gol en el minut 54, i poc duraria l’alegria quan Guillamón va posar l’empat en el minut 69.

Fins a la conclusió de la trobada, mentre els ches ja baixaven el ritme i els culers es creixien per moments encara que conscients que tornarien a deixar-se dos punts pel camí.

No acaben d’arrencar

Fa només dues jornades de l’última victòria del quadre culer (1-0 davant l’Atlètic de Madrid), i està molt lluny d’aquest Barça que tots esperem.

Amb aquest empat sumen ja tres trobades consecutives sense guanyar, després de la derrota inflada enfront del Girona, contra l’Anvers en Champions i ara en el repartiment de punts a Mestalla.

A les seves mans està el no cometre més ensopegades com els que hem esmentat si pretenen acabar amb aquesta dinàmica negativa de marcadors en contra.