Barcelona ret homenatge a Floquet de Neu

El temps passa que vola i, encara que no ho sembla, fa ja 20 anys de la desaparició del goril·la albí més famós de tot el món: Floquet de Neu, que es va convertir en tot un símbol de la Ciutat Comtal. Perquè no es perdi el seu record, la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports de l’Ajuntament de Barcelona ha acordat per unanimitat retre homenatge a l’inigualable goril·la que va fer les delícies de nens i adults.

UN CARRER EN EL SEU NOM

Neix així una proposta perquè Barcelona tingui un carrer que recordi a l’habitant més famós del Zoo de la ciutat. A més d’una via que porti el seu nom, també s’ha proposat col·locar una estàtua en record al primat que ha marcat a moltes generacions de barcelonins.

Floquet de Neu va ser l’únic goril·la albí conegut. Es calcula que va néixer cap a 1964 i va morir el 24 de novembre de 2003 a Barcelona als 39 anys, una edat que supera la vida mitjana de 25 anys d’un goril·la en llibertat. I amb aquesta iniciativa li recordarem ja tota l’eternitat.

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

One thought on “Barcelona ret homenatge a Floquet de Neu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *