Banyoles: acomiadem 2023 entre amics

El 2023 ha finalitzat, i quina millor manera per a acomiadar-lo que fent un viatge a Banyoles amb un grup d’amics de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD).

Vam estar des del dimecres 27 fins al dissabte 30 de desembre. Durant aquests quatre dies vam estar instal·lats a l’hotel l’Ast, i hem fet de tot. Tots els llocs que hem visitat els hem gaudit.

Un planning d’allò més variat

Dins del més destacat de les múltiples activitats que vam fer destaquen la visita del barri antic i al parc de la Draga, la xocolatada de la tarda del primer dia d’estada, a més de la Ruta l´Estany, per a culminar amb el passeig amb el Tren Pinxo.

També vam dedicar part del temps a passar per la Plaça Major a través de les llums dels seus carrers i d’aquesta bella estampa del seu llac.

Banyoles i la seva història

Bona part de l’encant de la ciutat de Banyoles se l’emporta el seu monestir, que el 1973 va ser declarat Monument Històric Artístic. Dins del monestir contemplem una àmplia col·lecció de pessebres.

Un altre dels llocs que vam visitar va ser el Museu Dardel, espai dedicat a a la història natural. Aquest museu és un dels més antics de la zona de Girona inaugurat en 1916. Va patir pocs canvis fins que va ser remodelat íntegrament el 2003.

Festa de pijames entre amics

La resta d’activitats ja van ser més lúdiques, molt variades però sobretot amb molt de divertimento. La primera d’elles la vam passar al bar de l’hotel; la del dijous al Bar City Arms prenent còctels, i l’última nit, el divendres, vam muntar com una minidisco al menjador, en la qual entre uns pocs vam seguiramb una festa de pijames.

Viatges com aquest de Banyoles són d’aquests que no s’obliden i més encara quan es comparteixen amb els amics de sempre. D’aquesta manera es podria dir que aquest ha estat el millor regal de Nadal que ens podíem emportar.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *