Nits d’hivern a la Casa Batlló

La famosa casa creada per Antoni Gaudí proposa als barcelonins i barcelonines, a més de turistes, una visita d’allò més especial a aquest inigualable i històric espai situat al Passeig de Gràcia de la Ciutat Comtal. Com cada Nadal, la llum i la música es van convertir en protagonistes d’una simfonia que ha donat vida a aquest monument que mai passa desapercebut per la seva bellesa i originalitat.

A més d’aquest bonic espectacle que ha il·luminat el Nadal, la Casa Batlló també ofereix una experiència única que podrà gaudir-se fins el 18 de febrer. Amb el nom d’Una Nit d’Hivern, aquest emblemàtic edifici modernista ofereix una posada en escena per a somiar amb un relat que submergeix als visitants en la vida dels personatges que van habitar la casa durant el segle passat. A més, a través d’aquests anys s’ha realitzat un important procés de documentació per a recuperar imatges inèdites i crear un relat emocionant carregat de tendresa amb el que conèixer millor la història familiar a través dels seus protagonistes.

UNA VISITA PER A TOTS ELS PÚBLICS

Grans i petits gaudiran d’un espectacle de llums i projeccions audiovisuals sorprenents que submergiran en la arquitectura i la història real de la casa. Es tracta d’una visita per a descobrir els espais més icònics de la Casa Batlló mitjançant una escenografia que no deixarà indiferent a ningú, unida a continguts de realitat augmentada i una sala immersiva que fascinarà sobretot als més petits de la família.

Cal no oblidar-se de la música que és un altre fil conductor molt important dins d’aquesta experiència immersiva. Per a això, el compositor Jordi Longán, amb la col·laboració especial de l’artista Sheila Blanco en la cançó principal, han estat els encarregats de crear la banda sonora d’aquesta experiència. Les persones que s’animin a «conviure» durant una estona amb aquests peculiars veïns hauran de pagar una entrada de 39 euros, encara que segur que l’experiència val la pena.

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *