El món laboral de les persones en situació de discapacitat

El passat 19 de gener vaig fer una conferència per l’alumnat d’Integració Social de la universitat d’Educació Social del campus docent de Sant Joan de Déu.

En aquesta reunió també van participar el Marc Badia i la Maria Martínez del servei Col·labora, exposant el que fan en aquest servei. Aquí podeu veure l’entrevista a Marc Badia on explica tot el que fa el servei laboral de la Fundació Catalana Síndrome de Down, així com els reptes del sector.

La meva aportació va consistir explicar quines havien estat les empreses on havia estat treballant durant aquests anys. Ja porto cinc anys treballant. Ara mateix treballo a una empresa d’Esplugues i també a un bufet d’advocats.

Em va agradar molt participar en aquesta xerrada i explicar el món laboral de les persones en situació de discapacitat. També vaig explicar com és la revista Èxit 21 i l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta de la Fundació Catalana Síndrome de Down, les quals són molt importants per a defensar els nostres drets.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *