El Barcelona naufraga contra els Lleons

El Barcelona va perdre el passat dimecres a la Copa del Rei contra l’Athletic Club, va ser un partit molt disputat que no es va decidir fins a la pròrroga.

El partit es va moure ràpidament, el marcador va pujar amb un gol de l’Athletic Club amb una defensa molt dolenta del Barcelona, però l’equip blaugrana va reaccionar ràpid amb un gol de Lewandoski al minut 26. Amb l’empenta del gol, Lamine Yamal va marcar un golàs i allà va acabar la primera part amb victòria parcial del Barcelona jugant un molt bon joc.

L’equip culé volia continuar amb les mateixes sensacions de la primera part però va ser tot el contrari perquè l’Athletic Club només va trigar 4 minuts en marcar després de tornar dels vestidors.

Lamine Yamal va tenir una doble ocasió per marcar un altre cop però no va poder fer-ho, i amb aquest resultat vam arribar a la pròrroga.

A la pròrroga estava millor l’Athletic Club que el Barcelona i es va demostrar amb dos gols en els minuts 107 i 120. En conclusió, donar l’enhorabona a l’Athletic Club per passar de ronda. El Barcelona ha de millorar molt en defensa o atac si vol guanyar un títol.

Amant del futbol i especialment seguidor del Barça, Pau Pinar ja és membre d'ÈXIT21 des d'inicis de 2024 i té molt a dir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *