Un cercavila geganter a Sant Vicenç

Aquest cap de setmana s’ha celebrat les festes de Sant Vicenç a Sarrià i aquest diumenge els gegants de Sarrià han sortit pel barri per celebrar aquesta festa.

Van sortir el capgros Vicenç juntament amb la Joana, el Gervasi i la Laieta amb les altres colles del barri el Drac, els Tabalers, Trastok’ts i l’Orlandai, escola del barri. Es va fer un cercavila per el barri un cop finalitzat el cercavila es van fer els balls.

Jo com sempre vaig portar a la Joana m’ha agrada portar gegants a veure si més endavant puc portar els grans.

Un cop va acabar es va fer una fideuà a la plaça de la Vila i per acabar es va fer un bingo per acabar la jornada de festa major.

Santa Eulàlia la pròxima festa

El pròxim dia 11 de febrer es farà el tradicional cercavila de Santa Eulàlia pel centre de Barcelona començarà a la Plaça Reial i acabarà a la Plaça de Sant Jaume.

Ja comencen les sortides de gegants on esperem que n’hi hagi moltes.

Visca la fal·lera gegantera. 

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *