L’adéu d’una llegenda

Xavi Hernández deixarà de ser entrenador del F.C. Barcelona a partir del 30 de juny. L’entrenador blaugrana ha dit que no vol ser un problema per al Barcelona i que prefereix donar un pas al costat. Xavi també ha dit que durant la seva etapa d’entrenador no s’ha sentit valorat per la premsa, ha dit que ser entrenador del Barcelona és molt complicat.

Èxits i fracassos

L’entrenador del Barcelona s’acomiada amb una Lliga i una supercopa d’Espanya; aquesta temporada encara pot guanyar algun títol i marxar amb un bon regust de boca. Xavi no ha sabut treure tota la potència de l’equip i li ha costat molt motivar els jugadors. Ja en el passat queden les humiliacions a la Champions i en els clàssics, però també ha aconseguit resultats positius com el 0-4 al Madrid, la victòria a la Supercopa d’Espanya contra el Madrid i resultats contra equips grans jugant a un gran nivell.

Xavi ha estat una llegenda del club i home de club però com a entrenador no ha funcionat, però també li honra donar un pas al costat perquè el Barcelona pugui guanyar títols, esperem que li vagi molt bé en el futur.

Amant del futbol i especialment seguidor del Barça, Pau Pinar ja és membre d'ÈXIT21 des d'inicis de 2024 i té molt a dir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *