L’últim musical de Dagoll Dagom

La companyia de teatre “Dagoll Dagom” ha fet el seu últim musical, “L’alegria que passa”, al teatre Poliorama a Barcelona.

Aquest any la companyia celebra cinquanta anys als escenaris i, per acabar la festa d’aniversari, ja a partir de setembre, faran retornar els pirates amb el seu millor musical, “Mar i Cel”.

El musical “L’alegria que passa” està ambientat en un poble gris, dirigit per una alcaldessa molt manipuladora  i on passen històries d’amor i de poder. Les actrius i els actors són els següents: Àngels Gonyalons, com l’alcaldessa, Mariona Castillo, Cisco Cruz, Guillem Fole, Júlia Genis, Eloi Gómez, Pol Guimerà, Pau Oliver i Guillem Ripoll.

Per a Èxit21 vaig poder entrevistar entre 2020 i 2021 a Àngels Gonyalons, a Cisco Cruz, a Júlia Genis i a Pau Oliver.

Els orígens

Abans de “L’alegria que passa” ja havia vist altres musicals de “Dagoll Dagom”, com “Mar i Cel” o “Cop de Rock” i em fa molta il·lusió tornar a veure “Mar i Cel”. Dagoll

Dagom és va fundar l’any 1974 pel director Joan Ollé i uns anys més tard, ja fins ara, Joan Lluís Bozzo va agafar la direcció de la companyia.

El seu primer musical va ser “Antaviana”, a l’any 1978, però “Mar i Cel”, representat des de l’any 1988, ha estat el que ha tingut més èxit i amb el que acabarà el seu cinquantenari.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

One thought on “L’últim musical de Dagoll Dagom

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *