Barcelona s’omple de gegants

El passat diumenge 28 d’abril es va celebrar a Barcelona La Trobada Nacional de Gegants, on han participat colles geganteres de tot Catalunya i Espanya. Com era d’esperar els gegants de Sarrià també van participar i van gaudir d’aquesta jornada festiva.

Aquest cop la trobada es feia per celebrar que fa sis-cents anys que hi han passejades de gegants per Barcelona. El recorregut va ser per diferents punts de la ciutat, com el Parc de la Ciutadella, la Plaça Urquinaona, el Born i el Parc de l’Estació del Nord.

Jo vaig portar la geganta Joana i em va agradar molt portar-la. Va ser una gran festa del món geganter, com sempre oberta a la ciutat i tothom.

Ser geganter, amb dies així, és una cosa molt bonica i estar a la colla gegantera de Sarrià, tan ben envoltat de gent alegre, encara més.

Visca la Cultura Popular!

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *