Tutankamon, una experiència immersiva única

La passió per la cultura ens porta a voler saber més i ens convida a descobrir molts indrets de la geografia on s’amaguen secrets i misteris que queden sepultats al llarg del temps. Aquest és el cas de l’antic Egipte i concretament la tomba de Tutankamon.

Una de les formes d’aprofundir en la història de Tutankamon és viatjar fins a Egipte i visitar la tomba reial situada a la Vall dels Reis, on reposa el cos momificat d’aquest faraó que va morir als 20 anys l’any 1.325 a.C. Una altra manera d’aproximar-nos més a Tutankamon és visitant el museu IDEAL Centre d’Arts Digitals i viure així l’experiència immersiva de l’antic Egipte.

Una experiència per no oblidar

El passat dissabte 19 d’abril vam anar amb el grup d’amics del servei d’Oci de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) a viure una d’aquestes experiències úniques i irrepetibles. Aquesta visita al museu Ideal és una cosa que repetiríem sense dubtar-ho.

Un cop posades les ulleres de realitat virtual, ens vam endinsar en un altre món. Tan d’un tret estàvem al desert com caminant sobre les núvols. L’experiència té una durada total d’aproximadament 90 minuts.

Altres experiències úniques

Així com aquesta aventura, també hi ha altres experiències immersives per descobrir a Barcelona, com la que es troba al Poble Espanyol sobre la història de Pinotxo, la del pintor Joaquín Sorolla, així com altres sobre videojocs o bé d’escape rooms.

Amb aquestes experiències immersives veiem la cultura d’una manera diferent i més lúdica, gràcies a aquesta realitat virtual que fa que qualsevol exposició sigui més entretinguda, tant per a grups d’amics com per a tot el públic en general.

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *