Winche, les portes de la inclusió laboral

Amb motiu del dia del treballador i la treballadora, m’agradaria parlar en aquest article de la importància que té el treball per a mi. Fa gairebé vuit anys em van contractar en una empresa que es diu Winche Redes Comerciales, que ajuda altres empreses en la comercialització dels seus productes. Vaig començar una mica nerviosa amb l’ajuda de la meva preparadora laboral, que em va ajudar a entendre totes les meves tasques fins que ja no va haver de tornar perquè vaig aprendre a fer-ho tot sola. Poc a poc m’han anat donant més responsabilitats i sóc una més de l’equip. Em porto molt bé amb totes les persones de l’empresa, que també em donen ajuda sempre que és necessari.

TREBALLAR PER REALITZAR-NOS

Porto gairebé vuit anys treballant en aquesta empresa i entre totes les tasques que desenvolupo destaco: revisar el despatx del cap, també comprovo que totes les sales estiguin en ordre, passo per la cuina i comprovo que no falti res: poso paper a totes les taules i ordeno les cadires; després netejo les cafeteres i poso oli a les setrilleres; i miro a l’interior dels armaris i, si falta alguna cosa, la reposo.

El meu lloc de treball és molt original, té diverses sales de treball amb el nom dels cinc continents: Amèrica, Àsia, Àfrica, Europa i Oceania, i jo em faig càrrec que tot estigui en ordre. També vaig a la Nespresso a reciclar les càpsules i les piles. Poc a poc, m’he fet una mica imprescindible i tinc la sensació que tothom m’estima i aprecia.

Crec que el treball és molt important per realitzar-nos i per sortir endavant, per això considero que les empreses haurien de perdre la por i contractar persones amb discapacitat per trencar els estereotips i comprovar que, amb una mica d’ajuda, tots i totes podem aportar el nostre granet de sorra a la societat.

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *