Girona, a la Champions per la porta gran

A la Lliga espanyola molt pocs són els elegits que al llarg de la temporada i començant des de baix, amb l’etiqueta d’equip revelació, hagin aconseguit amb mèrits propis classificar-se a la Champions League. Així ho ha fet el Girona.

Aquest és el premi a la constància, al treball en equip, però sobretot a la tasca d’un entrenador com Michel, que ha sabut trobar la tecla per ser ara el mirall per a altres equips com l’Osasuna, l’Alavés, Las Palmas i el Rayo Vallecano, que es juguen la permanència.

És també molt destacable que tant a la jornada 16 com a la 34 ja disputada, l’equip gironí hagi marcat vuit gols al mateix Barça i amb idèntic marcador al Camp Nou (2-4) i al seu caseller de l’estadi de Montilivi (4-2).

Fent més gran la seva història

El proper 23 de juliol d’aquest any 2024 el Girona complirà 94 anys d’història, cosa que fa molt més meritori haver arribat per primera vegada a la màxima competició europea com és la Champions League.

Aquesta és la grandesa d’aquest club català que ara es troba en el quadre d’honor amb els quatre primers que disputaran la propera Lliga de Campions.

Felicitats Girona!

Aquesta és la realitat de l’equip del Girona que durà la seva sisena temporada a primera i es troba ara en el punt més alt, on ja poden dir que són un equip gran juntament amb el Real Madrid, el Barça i l’Atlètic de Madrid.

Així doncs, esperem que segueixi creixent, i que molts dels més ancians de la ciutat puguin dir als seus néts que han vist el seu equip mesurar-se amb els més grans com el Bayern de Munic, el Bayer Leverkusen, l’Inter de Milà o el Chelsea, entre altres equips europeus.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *