Pasapalabra, un pot molt milionari

El pot de gairebé dos milions d’euros de ‘Pasapalabra’ ja té amo. Es tracta d’Óscar Díaz, que el passat dimecres, 15 de maig, es va proclamar guanyador d’un dels majors premis de la història del concurs davant Moisés Laguardia.

Tot i que tots dos concursants eren gairebé com de la família, va ser el madrileny qui finalment es va imposar a El Rosco posant fi a un dels duels més llargs i emocionants del concurs.

EMOCIÓ A FLOR DE PELL

Després d’una tarda d’infart en què Antena 3 va emetre una programació especial per anar fent boca a tots i totes els que en aquell moment estàvem enganxats a la televisió, el moment més esperat va arribar prop de la mitjanit, quan l’Óscar va aconseguir el ple, després d’una volta més per contestar la paraula que li donaria el preuat premi.

I el repte no era fàcil perquè, com se sol dir, la paraula déu-n’hi-do. Roberto Leal, el presentador, arribava a la lletra F i preguntava pel «cognom de l’arquitecte que va dissenyar la Villa Wenhold, a la ciutat alemanya de Bremen». L’Óscar va encertar amb la resposta correcta: «Fahrenkamp», una paraula que podem afirmar recordarà tota la vida.

El concursant madrileny ha fet història de la televisió i s’uneix així a la llista de grans afortunats que han entrat a l’olimp de ‘Pasapalabra’. L’últim a fer-ho va ser el sevillà Rafa Castaño, que després d’enfrontar-se a Orestes Barbero, es va endur un total de 2.272.000 euros. Moltes felicitats!

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *