De Sarrià a Montserrat amb nocturnitat

Fa dues setmanes és va fer la 14a edició de la caminada nocturna, de 52 kilòmetres, de Sarrià fins a la patrona de Catalunya, Montserrat. Aquesta vegada he participat col·laborant amb el Centre Excursionista Els Blaus. Al llarg de tot el recorregut vaig ajudar repartint menjar i beguda. 

És el primer any que participo i col·laboro i al llarg del tot l’itinerari, des de la plaça de Sarrià, passant per Vallvidrera, Sant Cugat, Les Fonts, Terrassa, Vacarisses i Monistrol, abans d’arribar a Montserrat, va ser una experiència molt maca i enriquidora.

Des de l’any 2019 que soc soci del Centre Excursionista Els Blaus i amb ells he fet excursions per espais naturals de tota Catalunya, a la Pobla de Lillet, Begues, etc.

Ser dels Blaus és el millor que hi ha.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *