Lluís Sánchez guanya la tercera edició d’Eufòria

Del tres finalistes d’aquesta edició en Lluís Sánchez va guanyar Eufòria, el programa i concurs musical de TV3. A la final va ser preferit als altres dos finalistes, el Julien i la Maria Subirà. La final va començar fort amb la cançó de Coldplay “Viva la vida”, interpretada pels concursants de les darreres edicions. A continuació Julien, qui semblava el favorit a guanyar, va començar la final, cantant “Uptown funk,” una cançó de Mark Ronson i Bruno Mars. El següent va ser el Lluís, amb la cançó dels Lax’n’busto “Què boig el mon” i per finalitzar la primera ronda la Maria va interpretar “Proud Mary”, un tema de Tina Turner.

Un cop acabada la primera ronda el Julien, amb menys vots que els seus companys, va ser el eliminat per el públic, encara que va a tornar a cantar per última vegada, aquest cop “Va com va”, d’Ovidi Montllor. Després, en la lluita final entre dos, van actuar la Maria, cantant “La Gran Eufòria”, de Joan Dausà, i el Lluís, cantant “Wrecking ball” de Miley Cyrus. De seguida van tornar les votacions del públic, i el guanyador va ser el Lluís.

Ha estat una edició molt bonica on el Hugo, la Tamara, la Dounia, el Yuk, el Rangel, el Pau Culleré, la Lluna, la Bita, l’Aina Da Silva, el Xavi Noms, el Fredrik, la Valeria Tàpia, la Misty i els tres finalistes, el Lluís, la Maria i el Julien, han estat uns grans concursants. 

El proper 30 de juny els concursants d’Eufòria faran un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona. Només els puc desitjar, a tots, que tinguin molta sort. Visca Eufòria!

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *