La meva tercera feina

El darrer mes de novembre vaig començar a treballar dos matins a Euromadi, una empresa del sector de la distribució amb oficines a Esplugues. Estic molt content amb els companys que tinc, i les tasques que faig són de magatzem, com per exemple triturar paper, revisar els lavabos i treure el paper.

Ja porto sis mesos i han passat volant. Tinc uns companys fantàstics i molt agradables, i així em passen les hores més ràpid. La Chus i el Sergi, i la resta de companys, m’ajuden sempre.

Aquesta feina la vaig trobar a través de Colabora del servei d’Inclusió Laboral de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD). 

Espero estar molts anys treballant a Euromadi. A part, també treballo un altre matí a un bufet d’advocats. A veure si puc fer més hores i treballar tots els matins, així estaria molt content.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *