Eufòria acaba al Palau Sant Jordi

Aquest diumenge s’ha celebrat el concert de la darrera edició d’Eufòria, el programa concurs de 3Cat, al Palau Sant Jordi. Els concursants han cantat les cançons amb les que han participat i el seu concert ha durat unes dues hores i mitja. La cançó “Don’t stop me now”, de Queen, ha estat l’escollida per començar el concert. Els tres finalistes han cantat “Bon dia”, dels Pets, interpretada pel Julien; la Maria, en canvi, ha cantat “The show must go on” de Queen, i el Lluís “Wrecking ball”, de Miley Cyrus. 

Aquestes han sigut algunes de les cançons que hem pogut escoltar però la resta de concursants també han cantat cançons boniques. La Lluna ha cantat “Girlfriend”, d’Avril Lavigne; el Xavi “Arcade”, de Duncan Laurence; la Misti “La Revolució sexual”, de La casa azul… i moltes més. Totes aquestes cançons han estat acompanyades per un públic jove i entregat, que coneixia les cançons i també les cantava.

També, cal dir-ho, han cantat el Miki Nuñez la seVa cançó “Escriurem” i l’Alfred “els meus ulls”. Per finalitzar, tots els concursants han entonat i ballat “Viva la vida”, de Coldplay. Ha sigut, com tots desitjaven, un gran concert, per recordar i per recomanar.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *