La inclusió surt a escena… i ara un sopar!

Fa dues setmanes la Fundació Catalana Síndrome de Down va celebrar quaranta anys de treball i dedicació a les persones amb discapacitat. Per celebrar-ho, a l’Espai Francesca Bonnemaison, és va fer una representació dels grups de ball, teatre, cant i, també, es va projectar el curtmetratge Ona.

Els presentadors de l’acte van ser la Montse Vilarrasa i jo mateix. Em va agradar molt poder participar, i de presentador encara més. És una cosa que m’agrada molt.

El proper dissabte la Fundació ho celebrarà amb un sopar a la Creu Coberta, a Sants, una botifarrada amb sorpreses. Podeu comprar l’entrada a la web de la Fundació.

Estic molt agraït i felicito per molts anys més a la Fundació Catalana Síndrome de Down pel seu gran treball en favor d’una millor inclusió de tots nosaltres.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *