Bea i el mapa del tresor oblidat

En un petit poble costaner, la Bea, una noia d’esperit aventurer i gran imaginació, va trobar un dia un vell mapa entre les pàgines d’un llibre a la biblioteca del poble. El mapa mostrava una illa amb un gran X marcat. Fascinada per la llegenda de pirates que havia llegit, la Bea va decidir que trobaria el tresor.

Amb el seu millor amic, en Lluc, van preparar una petita barca i van navegar cap a la illa, que no era molt lluny de la costa. El viatge va ser ple d’emoció i riures, amb els dos amics imaginant què podrien fer amb un tresor de pirates.

Un cop a l’illa, van seguir les indicacions del mapa, que els va portar a través de boscosos camins, sota grans arbres, fins a una petita cova amagada darrere d’una cascada. Amb llanternes en mà, van entrar a la cova, els cors bategant d’emoció.

Dins la cova, van trobar una vella arca de fusta. Era pesada, però entre els dos van aconseguir obrir-la. A dins, en lloc de monedes d’or o joies, van trobar una col·lecció de llibres antics i mapes marins. Encara que inicialment van sentir una mica de desil·lusió, ràpidament van adonar-se del valor real d’aquells objectes.

Els llibres eren diaris de viatge de pirates i exploradors, plens d’aventures i descobriments. Els mapes mostraven rutes marítimes antigues i illes desconegudes. La Bea i el Lluc van passar hores llegint els diaris i explorant els mapes, somiant amb futures aventures.

Van decidir portar el tresor de coneixement de volta al poble i compartir-lo a la biblioteca, on tots podrien aprendre de les històries i somiar amb les seves pròpies aventures. La Bea va aprendre que, a vegades, el veritable tresor és el coneixement i les històries que ens connecten amb el passat i inspiren futures exploracions.

Redactor d’Èxit21. Autor de contes, cançons i articles d’opinió amb records d’infància i vivències personals. També fa entrevistes per Èxit21, com la que va fer al popular atleta Miquel Pucurull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *